• door BasDV geplaatst in Nieuws

100% voordekunst

Streefbedrag gehaald dankzij Nocturlabium

nocturlabium201

We hebben ons streefbedrag gehaald! Rik Konincks doneert namens zijn bedrijf Nocturlabium het resterende bedrag van onze crowdfundactie. Dit betekent dat we nu zeker weten dat ons zomerconcert doorgaat zoals wij dat willen: in de Lichtfabriek! Wij zijn ontzettend dankbaar aan alle donateurs die dit mogelijk hebben gemaakt!

De crowdfundactie gaat nog door tot 1 mei. De rest van het geld wat wij ophalen gaat naar de componisten van onze wereldpremiere LIFE. Zij hebben een belangrijke subsidie niet gekregen en dit is voor hen een flinke financiƫle tegenvaller. Was u nog van plan om te doneren? Doe dat vooral, dan helpt u onze gepassioneerde componisten uit de brand!

Rik Konincks van Nocturlabium zegt dat hij het geld doneert omdat hij hart heeft voor kunst en cultuur en ziet dat die sterk te lijden hebben onder de bezuinigingen van de overheid op cultuursubsidies. “Het is belangrijk dat jullie je kunnen richten op de inhoud en de kwaliteit. Maak er een mooi feest van in de Lichtfabriek!”

Het bedrijf Nocturlabium helpt bedrijven die hun koers (opnieuw) willen bepalen. In de Middeleeuwen was een nocturlabium een instrument wat zeelieden gebruiken wanneer zij zich niet konden oriĆ«nteren op land of sterren. Dankzij Nocturlabium blijven wij ook op koers en kunnen wij onze doelen waarmaken. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat Nocturlabium het voor ons mogelijk maakt om te kunnen stralen in de lichtfabriek. Bent u ook zo blij? U kunt Nocturlabium liken op facebook.

Nog niet gedoneerd? Dat kan op deze pagina. Uw geld gaat naar de drie componisten (Reyer Ploeg, Teun de Leeuw en Niels van der Weiden) van het stuk LIFE dat op 12 juni zal worden opgevoerd

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeelt worden.