Dwarslopersfestival 9 juni 2018 Lichtfabriek Haarlem

Tijdens het DwarslopersFestival in Haarlem vieren we 10 jaar Haarlems Studenten Koor! Het onafhankelijke koor, onder leiding van dirigent Reyer Ploeg, heeft hiervoor oude- en nieuwe bekenden uitgenodigd om (met hen) op te treden in De Lichtfabriek.

Het Dwarslopers Festival inspireert je om op zoek te gaan naar jouw plek in de wereld. Door verschillende disciplines en invalshoeken, krijg je nieuwe perspectieven in de zoektocht naar je persoonlijke en culturele identiteit in de wereld van nu.

Je kunt genieten van bijzondere muzikale optredens en meedoen aan toffe workshops. Daarnaast zijn er exposities van Vrije Hogeschool studenten en fijne foodtrucks.

Line-up:
    Haarlems Studenten Koor
    Kamerkoor JIP
    Vrije Hogeschool
    JIP&jij
    Pastinaak & de Vergeten Groenten
    Joshua Aaron
    The Irrational Library
    Yorick van Norden
    Grey Lotus
    Jacqueline Van de Sande
    Johanna Nolet I Geen Bekende Vrouwen
    Simanto Dragtsma
    Iduna Paalman
    en vele anderen!

Het volledige programma en blokkenschema vind je hier binnenkort.

Festival tickets (€ 25,-) zijn nu verkrijgbaaren geven je toegang tot alle workshops, concerten en de Dwarslopers DJ set.

Voor de eerste 100 boekers hebben we nu een ticket voor slechts € 19,50 dus boek je ticket vandaag nog!

Dwarslopers is een initiatief van de Vrije Hogeschool, Kamerkoor JIP, JIP&jijen het Haarlems Studenten Koor.