Einde koorjaar 2019/2020

Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 zijn wij helaas genoodzaakt om zonder afsluitend concert ons koorjaar te beëindigen. Onze plannen staan op dit moment in de ijskast tot er weer mogelijkheden zijn om in het nieuwe koorseizoenen met elkaar te kunnen zingen. Dit laat dus helaas nog even wachten tot na onze zomerstop (wanneer dit weer mogelijk wordt geacht). Het concert wat wij wilden uitvoeren zal dus op een later moment in het jaar plaatsvinden. Om het koorjaar toch nog met een goed gevoel af te ronden heeft het Haarlems Studenten Koor via verschillende opnames het stuk Cantique de Jean Racine van Gabriël Fauré ingezongen. Dit alles begeleidt door Karen Lindström en gemonteerd door Merel Vos.

We hopen iedereen in september weer te zien!