• Haarlems Studenten Ensemble

Wat is het Haarlems Studenten Ensemble?
    Sinds september 2019 bestaat het Haarlems Studenten Ensemble. Een groep solistische zangers die wat meer willen halen uit hun koorrepetities en samen aan moeilijkere stukken en samenklank willen werken. Dit ensemble is een extra toevoeging, dus aan het gewone repertoire wordt ook mee gedaan. Iedereen van het koor kan zich opgeven om auditie te doen voor dit ensemble en de samenstelling van het HSE verandert ook elk project.

Repertoire Haarlems Studenten Ensemble:
    – Kerstconcert 2019: Benjamin Britten – A Hymn To The Virgin, Will Todd – Angel Song II, Francis Pott – Balulalow en Jonathan Dove – The Three Kings
    – Zomerconcert 2020: Arvo Pärt – Magnificat, Reyer Ploeg – Magnificat, Francis Poulenc – Salve Regina, Olivier Messaien – O Sacrum Convivium.