Op weg naar weer samen zijn en zingen

Ons prachtige concert op zaterdag 7 november 2020 is gecanceld vanwege de coronamaatregelen. Ook ons strijkorkest kon geen kerstgroet meer brengen omdat dat op de valreep niet meer mocht.

Maar we hebben plannen gemaakt. Om zo snel mogelijk weer te kunnen repeteren bestaan we nu uit 4 kleine koren: HSK 1, HSK 2, HSE en HSV (vrouwenkoor). Elk koor heeft een eigen thema vastgesteld en er muziek bij gevonden. Met de opening in zicht hopen we op nieuwe mogelijkheden.

Dat betekent dat we de komenden weken partijen thuis gaan oefenen, in de hoop dat we er eind mei als kleine koren buiten of in een grote ruimte mee kunnen samenzingen. En wie weet, treden we dan in juli voor elkaar op. En krijgt ons publiek daar iets van mee. Duimen maar…