• Huidige samenstelling

Op dit moment bestaat het dagelijks bestuur uit:

Voorzitter: Charlotte van IJsselsteyn             Secretaris: Andrea van Grinsven

Penningmeester: Mariëlle Kruithof               Algemeen lid: Anna van Goozen

Wij zijn te bereiken via de volgende mailadressen:

Voorzitter (Charlotte van IJsselsteyn) — voorzitter@haarlemsstudentenkoor.nl

Penningmeester (Mariëlle Kruithof) — penningmeester@haarlemsstudentenkoor.nl

Secretaris (Andrea van Grinsven) — info@haarlemsstudentenkoor.nl

Beloningsbeleid
    De rechtsvorm van het Haarlems Studenten Koor is een stichting; Stichting Haarlems Studenten Koor. Het stichtingsbestuur bestaat uit Peter van der Bijl, voorzitter, André van der Valk, penningmeester, Edith Ploeg, secretaris en Marijk Kuijt, aspirant-lid. Daarnaast is er een dagelijks bestuur,  bestaande uit studenten uit het koor, die zich op deze pagina hebben voorgesteld. Alle bestuursleden werken onbezoldigd. In sommige gevallen kunnen gemaakte kosten gedeclareerd worden, zoals secretariaatskosten. Voor declaraties wordt het declaratieformulier van het HSK gebruikt.