Lustrumfestival 2018: HSK 10 jaar!

Om haar 10-jarig bestaan te vieren organiseert het HSK op 9 juni een Festival met als centraal thema IDENTITEIT in de Lichtfabriek. In dit festival wordt samengewerkt met muzikale vrienden van het koor en de Haarlemse popscene. Er worden rond het thema Identiteit lezingen en workshops gehouden door oud-leden en bekende Haarlemmers. De musici zullen de muziek ten gehore brengen waarmee ze zich het meest identificeren, vaak in samenzang met het HSK. Onder hen zijn Yorick van Norden, Joshua Aaron, Pastinaak en de Vergeten Groente, Joshua Baumgarten met The Irrational Library, Yes Miss; No Miss, Grey Lotus en Albert Bonnema, Michelle Mallinger en Frederique Klooster.
    Voor dit festival werkt het HSK samen met Kamerkoor JIP, JIP&jij en de Vrije Hogeschool in Zeist. Tijdens het festival zal deze samenwerking te horen zijn in een compositie rond het thema, gezongen door een kleine 200 jonge mensen! Inmiddels is de naam van het festival bekend: het Dwarslopersfestival. Op www.dwarslopers.nl vindt u dwarslopers en hun verhalen.
    Koop hier uw TICKETS