• door Bestuur HSK geplaatst in Concerten

‘Mystiek van de nacht’ – Lustrumconcert 2017

KAARTVERKOOP

Het Haarlems Studenten Koor neemt u in hun lustrumconcert op 9 en 10 maart 2018 mee op reis. In ‘Mystiek van de nacht’ gaan we samen beleven wat de nacht met ons kan doen. Ons heerlijk laten indommelen, prachtige dromen laat hebben, maar ons ook angst aanjaagt bij het beleven van het duistere deel van de nacht. Gelukkig ontwaken we samen. Met prachtig licht en een warm muzikaal welkom. Gaat u met ons mee, om de reis die u nachtelijks maakt, in alle facetten te beleven?

Droomkaarten:
    Wilt u ons lustrumconcert op een wel heel bijzondere manier beleven? Koop dan nu uw exclusieve ‘Droomkaart’. In deze beleving wordt u echt ondergedompeld in de mystiek van de nacht. We zullen verder niets verklappen, onze droomfee zal u begeleiden.. Uiteindelijk komt u uit bij de beste zitplaatsen voor het concert. Per avond zijn er maar 25 van deze bijzondere kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link!

Nieuwe Kerk Haarlem
    9 & 10 maart 2018

Deuren open: 19:30
    Aanvang droomkaarten: 19:45

Studenten & personen tot 26 jaar:  €7,50
    Normaal: €15,-
    Droomkaarten: €22,50

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeelt worden.