Wij zoeken nieuwe mannen!

Het Haarlems Studenten Koor is op dit moment op zoek naar nieuwe leden voor het project van februari tot en met juni waar het Requiem van Fauré centraal staat. Op dit moment zijn we alleen op zoek naar nieuwe mannenstemmen. Dus tenoren en bassen zijn allebei welkom! Er is op dit moment even een stop voor aanmeldingen voor vrouwenstemmen.

Waarom zou je eigenlijk in het Haarlems Studenten Koor willen zingen?
    – Je zingt elke donderdagavond met een groep gezellige jonge mensen uit Haarlem en omstreken. Natuurlijk een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen.
    – Zingen in een koor is een uitdaging! Het leren van nieuwe stukken, lezen van bladmuziek, het werken aan samenklank en het neerzetten van prachtige concerten zijn allemaal redenen die het zingen in een koor zo leuk maken!
    – Naast het zingen in een koor kan je ook meedoen aan verschillende activiteiten buiten de repetities. Zo worden er spelletjesavonden en een open avond gehouden. Ook gaat het koor elk jaar met elkaar op reis. Dit jaar zullen we met zijn allen een lang weekend in Zutphen verblijven voor ons concert in juni. Ook is er elke donderdagavond na de repetitie de mogelijkheid om samen te borrelen.

Ons tweede project start op donderdag 30 januari met de voorbereidingen op het zomerconcert 2020 wat begin juni zal worden uitgevoerd. In dit concert kan je meezingen met het Requiem, enkele stukken van Nederlandse en Franse componisten en er worden speciaal voor dit project twee wereldpremières geschreven. In april zal er ook weer een dinerconcert gegeven worden!

Wij zingen om de week op donderdag van 19.30 tot 22.00 uur of om de week op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur.
    Dus ben je een tenor of een bas en hou je van zingen? Ben je 17 jaar of ouder (tot en met 40)? Benieuwd hoe het is om samen met de rest van het koor een gaaf project op te zetten?
    Meld je dan nu aan door een mailtje te sturen naar: info@haarlemsstudentenkoor.nl
    Geef daarbij je naam, leeftijd, woonplaats en (mogelijke) stemgroep aan.