• door BasDV geplaatst in Nieuws

We gaan naar Zweden!

Het Haarlems Studenten Koor gaat voor de eerste keer op concertreis! De afgelopen maanden hebben we ons best gedaan geld in te zamelen voor onze reis. We hebben veel (kerst)concerten gegeven op bijvoorbeeld de Noordermarkt in Amsterdam en de V&D in Haarlem. Ook hebben we een geheel nieuw concept geintroduceerd: het dinerconcert, waarbij we een viergangendiner combineerden met muzikale intermezzo’s.

Nu is het tijd om de muziek in te studeren. Onze reis gaat naar Zweden en de muziek die we gaan zingen is moderne muziek uit de landen rond de Oostzee. We zullen in Zweden veel gaan repeteren en optredens geven in Smedjebacken en Järna.
    In juni zullen we met deze Scandinavische muziek ook nog een optreden geven in Haarlem.

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeelt worden.